Droomt u van een energienulwoning? Met Bespaarhome realiseert u het. Hagelnieuw, gebouwd naar uw wensen en zonder energielasten. Dat wekt u namelijk zélf op. Duurzaam!

Bespaarhome.nl is een uniek platform voor particulieren en zakelijke markt die in een energienulwoning willen wonen of een energienulwoning willen realiseren.

Al onze woningen hebben het Bespaarhome keurmerk. Hiermee garanderen wij een woning zonder energielasten. Onze vakkennis met geselecteerde kwaliteitsproducten is uw garantie op het uiteindelijke resultaat.

Verrassend betaalbaar

Bij Bespaarhome hoeft het bouwen van een energienulwoning niet veel meer te kosten dan het bouwen van een traditionele woning. Wij voeren namelijk alles uit in eigen beheer, van advies en ontwerp tot inkoop en oplevering. Zo maken wij de energienulwoning ook voor u bereikbaar!

Minimale energiebehoefte

Energienul, energieneutraal of ‘passief’? Alles draait om comfort met minimale energiebehoefte voor verwarming, warm water en elektriciteit. Hoe u het ook noemt, bij Bespaarhome telt maar één ding: het meest duurzame resultaat tegen een eerlijke prijs. Bij Bespaarhome is een Energienulwoning een woning zonder energielasten!!

Bespaarhome keurmerk

Onze woningen voldoen aan de hoogst haalbare normen en eisen. Hiervoor heeft Bespaarhome een eigen keurmerk ontwikkeld. Dit is uw garantie dat uw energienulwoning ook echt nul euro aan energie kost. Lees meer hierover op Bespaarhome.nl.

Wij combineren persoonlijk maatwerk met speciaal geselecteerde kwaliteitsproducten. U bent altijd verzekerd van optimaal rendement. Of u nu op zoek bent naar een uniek ontwerp inclusief berekeningen en een waterdicht bestek, Bespaarhome help u met het realiseren van úw unieke energienulwoning.

De speciale Bespaarhome conceptwoningen zijn gebouwd volgens onze visie en kerndoelen. De woningen, op traditionele wijze gebouwd, geeft u letterlijk helder inzicht in onze energienulwoning: de bouw, materialen, installaties, apparatuur en individuele opties.

Bent u nieuwsgierig geworden wat onze meerwaarde is voor uw woning? Wilt u kennismaken en meer weten over de materialen welke wij toepassen? Een uitgedacht en bewezen concept is onze meerwaarde!

Stop met dromen, vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Bel vrijblijvend 0226-755339 / 06 - 1547 4904 of mail naar info@bespaarhome.nl

Bent u op zoek naar een projectbegeleider voor een zorgeloze bouw binnen de begroting ook hierin kunnen wij u adviseren.

Bespaarhome

Alles onder één dak voor uw gedroomde energienulwoning!

  • Garantie voor het juiste eindresultaat

  • Helder stappenplan

  • Volop ruimte voor persoonlijke wensen

  • Uniek assortiment materialen en installaties

  • Afspraak is afspraak

Meer informatie of kennismaken ?

Bel vrijblijvend 0226-755369 / 06 - 1547 4904 of mail naar info@bespaarhome.nl

Bekijk hier onze folder!!


Laatste berichten

Energienulwoning Bespaarhome
Is het nu energienulwoning of passiefhuis? Is het energieneutraal bouwen of passief bouwen? Hoe je het ook noemt, bij...
op nov 20, 2015 | door Walter Boerema
Subsidie henieuwbare warmte opties zoals zonneboilers
Per 1 januari 2016 komt er een nieuwe subsidieregeling voor kleinschalige hernieuwbare warmteopties. Dit zijn opties...
op nov 18, 2015 | door Walter Boerema
Subsidie voor Sportverenigingen
Nieuwe subsidie voor Sportverenigingen, vraag Bespaarhome naar de mogelijkheden!!! De subsidieregeling...
op sep 1, 2015 | door Walter Boerema
Subsidie voor uw duurzame verbouwing
Wist u dat er in de provincie Noord-Holland een subsidie is voor uw duurzame verbouwing, dit voor energie...
op mei 13, 2015 | door Walter Boerema