Missie

Een schonere wereld

De missie van bespaarhome is bijdragen aan een schonere wereld voor onze kinderen. Energie besparen vind ik geweldig. Elk beetje helpt en het ‘hogere doel’ is overduidelijk. Het is dan ook mijn missie om mensen te overtuigen van het belang hiervan. Ook laat ik ze graag inzien dat energiebesparing begint bij jezelf. Daarnaast heb ik een passie voor duurzame installatietechnieken. In de kerndoelen van Bespaarhome komt alles voor mij samen.

Doel

Vanuit bovenstaande visie is het doel van Bespaarhome om zo veel mogelijk mensen te helpen aan een comfortabele, energiezuinige woning. Wij zijn specialist in zowel deelprojecten als in de bouw van complete energienulwoningen. Met behulp van onze Bespaarhomecirkel wordt het milieu maximaal gespaard én profiteert u van de grootste kostenbesparingen!

[Kader:]

Bespaarhome keurmerk

Het keurmerk van Bespaarhome is uw garantie voor het juiste eindresultaat. Hiermee garanderen wij dat u in uw energienulwoning ook écht zonder energielasten comfortabel kunt wonen. En dat de aanpassing aan uw bestaande woning ook écht optimaal rendement biedt. Want bij Bespaarhome staat kwaliteit voorop. En afspraak is afspraak.

Laat u informeren en inspireren.

Bel 06-15474904 of mail naar info@bespaarhome.nl


Laatste berichten

Energienulwoning Bespaarhome
Is het nu energienulwoning of passiefhuis? Is het energieneutraal bouwen of passief bouwen? Hoe je het ook noemt, bij...
op nov 20, 2015 | door Walter Boerema
Subsidie henieuwbare warmte opties zoals zonneboilers
Per 1 januari 2016 komt er een nieuwe subsidieregeling voor kleinschalige hernieuwbare warmteopties. Dit zijn opties...
op nov 18, 2015 | door Walter Boerema
Subsidie voor Sportverenigingen
Nieuwe subsidie voor Sportverenigingen, vraag Bespaarhome naar de mogelijkheden!!! De subsidieregeling...
op sep 1, 2015 | door Walter Boerema
Subsidie voor uw duurzame verbouwing
Wist u dat er in de provincie Noord-Holland een subsidie is voor uw duurzame verbouwing, dit voor energie...
op mei 13, 2015 | door Walter Boerema