Laatste berichten

Energienulwoning Bespaarhome
Is het nu energienulwoning of passiefhuis? Is het energieneutraal bouwen of passief bouwen? Hoe je het ook noemt, bij...
op nov 20, 2015 | door Walter Boerema
Subsidie henieuwbare warmte opties zoals zonneboilers
Per 1 januari 2016 komt er een nieuwe subsidieregeling voor kleinschalige hernieuwbare warmteopties. Dit zijn opties...
op nov 18, 2015 | door Walter Boerema
Subsidie voor Sportverenigingen
Nieuwe subsidie voor Sportverenigingen, vraag Bespaarhome naar de mogelijkheden!!! De subsidieregeling...
op sep 1, 2015 | door Walter Boerema
Subsidie voor uw duurzame verbouwing
Wist u dat er in de provincie Noord-Holland een subsidie is voor uw duurzame verbouwing, dit voor energie...
op mei 13, 2015 | door Walter Boerema

Bespaarhome blog There are 6 posts.

Energienulwoning Bespaarhome

Posted on: nov 20, 2015 | Author: Walter Boerema

Is het nu energienulwoning of passiefhuis? Is het energieneutraal bouwen of passief bouwen? Hoe je het ook noemt, bij Bespaarhome draait het om optimaal comfort en minimale energiebehoefte voor verwarming, warm water en elektriciteit. Hier is maar één ding dat telt: het uiteindelijke eindresultaat! Uw unieke woning zonder energielasten.

Subsidie henieuwbare warmte opties zoals zonneboilers

Posted on: nov 18, 2015 | Author: Walter Boerema

Per 1 januari 2016 komt er een nieuwe subsidieregeling voor kleinschalige hernieuwbare warmteopties. Dit zijn opties zoals zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen.

Minister Kamp vindt het van groot belang dat we ook het potentieel van deze kleinschalige energiebesparing zoals zonneboilers ten volle benutten. Met deze regeling is de verwachting dat relatief goedkoop een potentieel van 16 petajoule bespaart kan worden. Op dit moment is de minister met de sector in gesprek om te komen tot succesvolle vormgeving van deze regeling. De regeling geldt voor een periode van 5 jaar, met als doel dat deze opties uiteindelijk zonder ondersteuning kunnen concurreren met fossiele alternatieven. Er zal een beschikbare budget van deze regeling jaarlijks in samenhang met de SDE+ vaststellen. In 2016 wordt er 70 miljoen euro beschikbaar gesteld.

Subsidie voor Sportverenigingen

Posted on: sep 1, 2015 | Author: Walter Boerema

Nieuwe subsidie voor Sportverenigingen, vraag Bespaarhome naar de mogelijkheden!!!

De subsidieregeling Energiebesparing en verduurzaming sportaccommodaties richt zich op sportverenigingen en sportstichtingen. Een aanvraag voor subsidie kan ingediend worden vanaf 4 januari 2016 vanaf 09.00 uur. De subsidieregeling is op 1 september 2015 gepubliceerd in de Staatscourant en in werking getreden.

Deze regeling is gericht op investeringen in energiebesparing en toepassing van duurzame energie ten behoeve van sportaccommodaties. Hoewel het subsidiebudget afkomstig is van het ministerie van VWS, valt de subsidieregeling onder de Kaderwet EZ-subsidies. De subsidieregeling draagt bij aan het doel voor energiebesparing, zoals afgesproken in het Nationaal Energie-Akkoord, door het benutten van het potentieel aan energiebesparing bij sportverenigingen en sportstichtingen.

Voor wie?

Sportverenigingen en sportstichtingen, aangesloten bij NOC*NSF, met een eigen sportaccommodatie kunnen voor investeringen in energiebesparing of duurzame energie gebruikmaken van deze subsidieregeling.
 
Het is mogelijk dat een subsidieaanvraag door een intermediair namens een sportvereniging of sportstichting wordt ingediend. De subsidie komt echter direct terecht bij de sportvereniging. De subsidie is namelijk gekoppeld aan specifieke investeringen voor specifieke sportaccommodaties.

Subsidie

De hoogte van de subsidie is een bepaald percentage van de subsidiabele kosten. De subsidiabele kosten bestaan uit de kosten voor de aanschaf van een installatie of apparatuur; arbeidskosten zijn niet subsidiabel. Het subsidiepercentage voor sportverenigingen bedraagt 30% en voor sportstichtingen 15%. Het verschil in subsidiepercentage komt doordat rekening is gehouden met BTW-plicht.

Bespaarhome helpt u met de subsidie aanvraag.

Subsidie voor uw duurzame verbouwing

Posted on: mei 13, 2015 | Author: Walter Boerema

Wist u dat er in de provincie Noord-Holland een subsidie is voor uw duurzame verbouwing, dit voor energie neutraal of zelfs naar energie nul.

Neem contact op met Bespaarhome en vraag naar de mogelijkheden!

Bespaarhome is online!

Posted on: mrt 27, 2015 | Author: Walter Boerema | Categories: Besparen

Welkom bij Bespaarhome.nl, wij zijn een uniek platform voor particulieren die in een energienulwoning willen wonen. Wij combineren persoonlijk maatwerk met speciaal geselecteerde kwaliteitsproducten. U bent altijd verzekerd van optimaal rendement.

Een keurmerk, uw garantie voor het juiste eindresultaat!

Posted on: mrt 27, 2015 | Author: Walter Boerema | Categories: Besparen

Het Bespaarhome keurmerk Onze woningen voldoen aan de hoogst haalbare normen en eisen. Hiervoor heeft Bespaarhome een eigen keurmerk ontwikkeld. Dit is uw garantie dat uw energienulwoning ook echt nul euro aan energie kost. Lees meer hierover op Bespaarhome.nl. of vraag naar de voorwaarden.