Laatste berichten

Energienulwoning Bespaarhome
Is het nu energienulwoning of passiefhuis? Is het energieneutraal bouwen of passief bouwen? Hoe je het ook noemt, bij...
op nov 20, 2015 | door Walter Boerema
Subsidie henieuwbare warmte opties zoals zonneboilers
Per 1 januari 2016 komt er een nieuwe subsidieregeling voor kleinschalige hernieuwbare warmteopties. Dit zijn opties...
op nov 18, 2015 | door Walter Boerema
Subsidie voor Sportverenigingen
Nieuwe subsidie voor Sportverenigingen, vraag Bespaarhome naar de mogelijkheden!!! De subsidieregeling...
op sep 1, 2015 | door Walter Boerema
Subsidie voor uw duurzame verbouwing
Wist u dat er in de provincie Noord-Holland een subsidie is voor uw duurzame verbouwing, dit voor energie...
op mei 13, 2015 | door Walter Boerema
SolarWatt PV Panelen SolarWatt PV Panelen

SolarWatt is een toonaangevende fabrikant van zonnepanelen, made in Germany. Met al meer dan 35 jaar productie ervaring is SolarWorld een van de mondiale marktleiders in zonnestroomtechniek. De sets PV panelen welke zijn samengesteld door Bespaarhome zijn geselcteerd uit producten van A-merken. De samengestelde set bestaat ui...

SolarWatt is een toonaangevende fabrikant van zonnepanelen, made in Germany. Met al meer dan 35 jaar productie ervaring is SolarWorld een van de mondiale marktleiders in zonnestroomtechniek. De sets PV panelen welke zijn samengesteld door Bespaarhome zijn geselcteerd uit producten van A-merken. De samengestelde set bestaat uit een omvormer van het merk Stecagrid Coolcept of SolarEdge, de montage materiaal van het merk Solar Construct (nederlands fabrikaat) en de bekabeling van het merk LAPP Groep maakt deze set kwalitatief zeer sterk waardoor u bent verzekerd van de juiste keuze met het hoogste rendement!

De hoogwaardige SolarWatt PV glas-glas pv panelen hebben maar liefst 30 jaar garantie op het product en vermogensgarantie. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen en adviseren u graag.

Meer

SolarWatt PV Panelen Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • SolarWatt 60M Black

  De SolarWatt 60M iseen  kwalitatief zeer hoogwaardig PV Paneel met een opbrengst van 270 WP tot 290 WP. De SolarWatt 60M black framed paneel met zwarte mono pv cellen en transsparand glas is een PV Paneel in zwarte uitvoering waardoor deze er esthetisch erg fraai uitziet. Deze serie van SolarWatt 60M heeft een speciale opbouw van de nieuwste technologie van het glas aan de voor- en achterkant van het paneel. Door deze innovatieve oplossing verlegd SolarWatt de grensen wat betreft levensduur, degradatiegedrag  en de richtgevende vermogensgarantie. De vermogensgarantie en produktgarantie op dit paneel is maar liefst 30 jaar. SolarWatt en Bespaarhome geeft u garantie voor het het beste rendement en opbrengst en levensduur.

  Vaag ons naar de mogelijkhedend!

 • SolarWatt 60P

  De SolarWatt 60P iseen  kwalitatief zeer hoogwaardig PV Paneel met een opbrengst van 260 WP of 265 WP. De SolarWatt 60P is een alu framed paneel met blauwe poly pv cellen en transsparand glas. Deze serie van SolarWatt 60P heeft een speciale opbouw van de nieuwste technologie van het glas aan de voor- en achterkant van het paneel. Door deze innovatieve oplossing verlegd SolarWatt de grensen wat betreft levensduur, degradatiegedrag  en de richtgevende vermogensgarantie. De vermogensgarantie en produktgarantie op dit paneel is maar liefst 30 jaar. SolarWatt en Bespaarhome geeft u garantie voor het het beste rendement en opbrengst en levensduur.

  Vaag ons naar de mogelijkhedend!

 • SolarWatt 60P Style

  De SolarWatt 60P Style is een  kwalitatief zeer hoogwaardig PV Paneel met een opbrengst van 260 WP of 265 WP. De SolarWatt 60P Style is een black framed paneel met blauwe poly pv cellen en transsparand glas, waardoor deze er erg fraai uitziet op uw dak. Deze serie van SolarWatt 60P Style heeft een speciale opbouw van de nieuwste technologie van het glas aan de voor- en achterkant van het paneel. Door deze innovatieve oplossing verlegd SolarWatt de grensen wat betreft levensduur, degradatiegedrag  en de richtgevende vermogensgarantie. De vermogensgarantie en produktgarantie op dit paneel is maar liefst 30 jaar. SolarWatt en Bespaarhome geeft u garantie voor het het beste rendement en opbrengst en levensduur.

  Vaag ons naar de mogelijkhedend!

 • SolarWatt Blue 60P

  De SolarWatt Blue 60P iseen  kwalitatief zeer hoogwaardig PV Paneel met een opbrengst van 260 WP of 265 WP. De SolarWatt Blue60P is een alu framed paneel met blauwe poly pv cellen en transsparand glas. Deze serie van SolarWatt 60P heeft een speciale opbouw van de nieuwste technologie van het glas aan de voor en aan de achterkant een folie. Door deze innovatieve oplossing verlegd SolarWatt de grensen wat betreft levensduur, degradatiegedrag  en de richtgevende vermogensgarantie. De vermogensgarantie  op dit paneel is maar liefst 25 jaar, de productgarantie is maar liefst 12 jaar. SolarWatt en Bespaarhome geeft u garantie voor het het beste rendement en opbrengst en levensduur.

  Vaag ons naar de mogelijkhedend!